ACCESUL INTERZIS, ÎN SPITAL, PENTRU APARȚINĂTORI

De teama răspândirii coronavirusului, conducerea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin a decis suspendarea temporară, a programului de vizită. Asta înseamnă că aparținătorilor pacienților le este interzis să pătrundă pe secțiile de unități medicale.

Deși în acest moment, în județul Mehedinți, situația Coronavirusului este sub control, la nivelul Spitalului Județean de Urgență din municipiu s-au luat primele măsuri de securitate. Pe lângă faptul că toți angajații sunt înarmați cu mănuși, măști și dezinfectant, cea mai nouă măsură le interzice aparținătorilor să mai viziteze pacienții. Cei care sunt puși în postura de aparținător, respectă legea, însă nu li se pare corect. Toți ceilalți, cred că astfel de măsuri erau musai să fie luate.

Decizia de a suspenda programul de vizită al aparținătorilor nu vine însă cu o dată exactă la care interdicția va fi ridicată.

Totodată, conform Ministerului Sănătății, în perioada următoare, în spitale ar putea fi redus numărul de internări programate, iar în funcție de dinamica situației, ar putea fi interzise.