ZECI DE NEREGULI, DESCOPERITE DE COMISARUL FELIX MANTA

Felix Manta, comisarul-șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mehedinți, detașat la comisariatul omolog din Bistrița-Năsăud, descoperă, pe zi ce trece, tot mai multe nereguli. Acesta își face treaba cu aceeași pasiune, reușind, astfel, să vină în sprijinul consumatorilor.

Astfel, în ultima perioadă, în Bistrița Năsăud s-au efectuat mai multe controale, în  zonele cu un potențial turistic crescut.De asemenea, a fost descoperită foarte multă marfă depozitată necorespunzător, căreia i s-a  schimbat starea termică.Abateri au fost descoperite și în ceea ce privește felul în care sunt amenajate camerele de hotel, în zonă, comisarii descoperind foarte multă mizerie.

Cei, care sunt descoperiți de către comisari cu astfel de nereguli riscă amenzi usturătoare, dar și suspendarea activității. De asemenea, tot la capitolul nereguli se pot încadra și abaterile foarte mari în ceea ce privește cantitatea de alimente sau băuturi aflate în farfuria sau ceașca consumatorului.

Imaginile filmate la fața locului aproape că nu mai au nevoie de niciun comentariu.În aceste condiții sănătatea oamenilor este grav pusă în pericol.