COMUNA DEVESEL, ȘANTIER ÎN LUCRU

Investiții de amploare, în comuna mehedințeană Devesel. Concret: de când actuala conducere este la putere, comuna și satele arondate acesteia au început să se schimbe radical. Așa se face că, în ultimii șapte ani, s-a intervenit atât la infrastructura rutieră, cât și la introducerea utilităților atât de necesare unui trai de viață modern.

În prezent, se lucrează la asfaltarea mai multor străzi din satele arondate comunei Devesel. Mulțumire printre localnicii comunei Devesel! În această  perioadă, se lucrează de zor la implementarea mai multor proiecte.

Printre acestea se numără și asfaltarea străzilor din mai multe sate ale comunei, printre care se enumeră și satul Scăpău. Localnicii sunt foarte multumiți de cum decurg lucrurile în comunitatea lor.Astfel de investiții au luat amploare, în ultima perioadă, în comuna Devesel.

De asemenea, pe lângă asfalt, oamenii au beneficiat de mult mai multe investitii, printre care se numără și montarea a peste 50 de camere de supraveghere în Scăpău și Devesel, urmând ca astfel de camere să fie montate și în Bistreț, Mileni și Batoți,  pentru ca infracționalitatea să scadă simțitor.

Așadar, investiții de amploare, pentru a face viața la țară cât mai ușoară, cu condiții de trai moderne.