VIRGIL POPESCU: „Am avut un program de guvernare foarte bun! Am stat cu el în sertar și nu l-am prezentat pentru că ne-am gândit ce o să zică Cioloș! Dacă nu o să-i convină?”

Este declarația făcută sâmbătă, 15 septembrie 2018, de către deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu, la Râmnicu Vâlcea, la întâlnirea regională a Birourilor Politice Județene ale Partidului National Liberal din zona Olteniei. Deputatul spune că, la alegerile din 2016, liberalii au avut program de guvernare, dar l-au ținut ascuns de frica lui Cioloș.

„La alegerile parlamentare trecute, lumea ne-a acuzat că nu am avut soluții, nu am avut idei, nu am avut program de guvernare. Vă spune un om care a lucrat la programul de guvernare că l-am avut. Și am avut un program de guvernare foarte bun, numai că am stat cu el în sertar! Am stat cu el în sertar și nu l-am prezentat pentru că ne-am gândit ce o să zică Cioloș! Dacă nu o să-i convină? Cred că am învățat din greșeala trecutului și azi, La Vâlcea, lansăm un angajament al PNL, pe care ni-l luăm toți, toate filialele din Oltenia, că în momentul în care vom ajunge la guvernare, Oltenia nu va mai fi ultima regiune din România!”, a declarat deputatul liberal, La Râmnicu Vâlcea.

Președintii organizațiilor PNL din județele Olteniei, parlamentarii din județele Olteniei și președintele Ludovic Orban, au semnat un angajament pentru dezvoltarea Regiunii Oltenia.

 

Urmărește noua pagină de facebook @Tele2drobeta2021

Pagina oficiala https://www.facebook.com/Tele2drobeta2021


This will close in 10 seconds