VIRGIL POPESCU: „Am avut un program de guvernare foarte bun! Am stat cu el în sertar și nu l-am prezentat pentru că ne-am gândit ce o să zică Cioloș! Dacă nu o să-i convină?”

Este declarația făcută sâmbătă, 15 septembrie 2018, de către deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu, la Râmnicu Vâlcea, la întâlnirea regională a Birourilor Politice Județene ale Partidului National Liberal din zona Olteniei. Deputatul spune că, la alegerile din 2016, liberalii au avut program de guvernare, dar l-au ținut ascuns de frica lui Cioloș.

„La alegerile parlamentare trecute, lumea ne-a acuzat că nu am avut soluții, nu am avut idei, nu am avut program de guvernare. Vă spune un om care a lucrat la programul de guvernare că l-am avut. Și am avut un program de guvernare foarte bun, numai că am stat cu el în sertar! Am stat cu el în sertar și nu l-am prezentat pentru că ne-am gândit ce o să zică Cioloș! Dacă nu o să-i convină? Cred că am învățat din greșeala trecutului și azi, La Vâlcea, lansăm un angajament al PNL, pe care ni-l luăm toți, toate filialele din Oltenia, că în momentul în care vom ajunge la guvernare, Oltenia nu va mai fi ultima regiune din România!”, a declarat deputatul liberal, La Râmnicu Vâlcea.

Președintii organizațiilor PNL din județele Olteniei, parlamentarii din județele Olteniei și președintele Ludovic Orban, au semnat un angajament pentru dezvoltarea Regiunii Oltenia.