VINEREA ACCIDENTELOR! ASTĂZI AU AVUT LOC DOUĂ ACCIDENTE :UNUL PE BALOTA, ALTUL ÎN ȘIMIAN.

Un accident rutier violent s-a petrecut, astăzi, pe Dealul Balota. Povestea este una de-a dreptul desprinsă din filmele de acțiune. Concret, pe când urca Dealul Balota, un șofer a pierdut controlul volanului, a lovit o cisternă încărcată cu tone de combustibil, s-a învârtit de mai multe ori, fiind proiectat mai apoi într-un șanț. În urma coliziunii puternice, motorul autoturismului a zburat zeci de metri, la fel și una dintre roți. Din fericire nu au existat victime rănite grav.

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de la Poliția Rutieră, care a dirijat traficul și a făcut cercetări cu privire la cauze și împrejurări. Șoferul autoturismului a declarat că a pierdut controlul volanului din cauza poleiului, însă, carosabilul era curățat.Oamenii legii continuă cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele și vinovăția.

Cel de-al doilea accident s-a produs în comuna Șimian. Neatenția era să o coste scump pe o tânără mehedințeancă. Pe când traversa, în fugă, prin loc nepermis, a fost acroșată de un șofer, care circula regulamentar. Tânăra a fost transportată la Unitatea Primiri-Urgențe a Spitalului Județean pentru a primi îngrijiri medicale.

La locul evenimentului rutier negativ au intervenit și oamenii legii.
În ultima perioada numărul accidentelor, în care au fost implicați pietonii, a crescut simțitor.