UN CONSILIER JUDEȚEAN PNL DEMISIONEAZĂ

Consilierul județean PNL Adrian Constantin Stuparu a demisionat din calitatea de ales local în Consiliul Județean Mehedinți. Liberalul și-a anunțat demisia pe constul său de Facebook și a motivat că o face în semn de protest față de pensiile speciale votate pentru aleșii locali.

„Cred că ajunge! Pensiile speciale au devenit o moda în Romania. Magistrați, senatori, deputați, acum primari, preşedinți de consilii județene,VICE de orice fel, oare cine mai urmează? Mă întreb dacă vom putea munci să le asigurăm aceste pensii! Ca și consilier județean ce sunt, anunț public demisia din această demnitate, la jumatate de mandat, nu de alta, dar risc să mă trezesc maine poimâine și eu cu o pensie specială! După 11 ani de politică și 2 ani de consilier județean cred cu tărie că o șansă de redresare, ca țară, o vom avea atunci când cei aleși ne vor reprezenta în orice consiliu, comunal, orășenesc, municipal sau județean, fără să fie remunerați, pentru ca nu ar mai depinde de șeful de partid, ci șeful ar depinde de ei! Visez, dar cred ca e momentul să cerem o schimbare, și să insistăm să se întâmple, dacă nu, pasivitatea asta de acum ne va distruge viitorul! În rest, să fim sănătoși! P.S.: Voi vota de aici încolo partide noi și voi începe cu Cioloș, pentru că dacă nu dăm șanse unora noi, de la cei vechi vom avea parte numai de promisiuni!”, a scris consilierul județean pa pagina sa de socializare.

Există și voci care spun că politicianul ar fi demisionat pentru a se înscrie în partidul fostului premier Dacian Cioloș, dar Stuparu nu a dorit să confirme acest lucru.

„Este decizia dumnealui, eu o voi respecta și vom începe procedurile pentru a numi în locul său, în Consiliul Județean Mehedinți, un alt consilier de pe lista de supleanți a PNL Mehedinți”, a declarat președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Daniel Popescu.

Urmărește noua pagină de facebook @Tele2drobeta2021

Pagina oficiala https://www.facebook.com/Tele2drobeta2021


This will close in 10 seconds