ULTIMII CINCI CONSILIERI JUDEȚENI AU DEPUS JURĂMÂNTUL, PRINTRE EI SE AFLĂ ŞI FOSTUL JURNALIST GEORGIANA COCA.

Consiliul Județean Mehedinți funcționează, de astăzi, în formulă completă, după ce ultimii cinci consilieri județeni au depus jurământul. Printre ei se află și fostul jurnalist Georgiana Coca, care a obținut mandatul candidând din partea Pro România Mehedinți.

În cadrul ședinței Consiliului Județean de astăzi, cinci consilieri județeni au depus jurămintele de credință după ce mandatele lor, obținute în urma votului din 26 septembrie 2020, au fost validate de Tribunalul Mehedinți. Georgiana Coca este novice în administrația publică și a renunțat, anul acesta, la cariera de jurnalist, făcând pasul către politică şi administraţie. Coca are 37 de ani și este, la bază, profesor. Actualmente, își desfășoară activitatea la Palatul Copiilor Drobeta Turnu-Severin.

Ceilalţi consilieri care au depus, astăzi, jurământul de credinţă sunt: Ion Mihart (PSD), Cosmin Daniel Dinu (PNL), Ion Tufiș (PMP), și Valentin Picioruș (PSD), care, de astăzi, s-au alăturat Consiliului Județean.

Tot în cadrul ședinței de astăzi s-au stabilit comisiile de specialitate de la nivelul Consiliului Județean și au fost votați membrii fiecărei comisii.

Urmează acum ca, într-o şedinţă viitoare, să fie formată o majoritate în cadrul Consiliului Judeţean şi să fie aleşi vicepreşedinţii.