ULTIMA SERIE A ŞCOLII DE VARĂ, DE LA SEVERIN

A debutat cea de-a treia serie a Şcolii de Vară- Labirintul Cunoașterii. Este și ultima, organizată în municipiul nostru, în această vară! Acum, în perioada 19-23  august, se va organiza Şcoala de Vară şi în Orşova.

Programul Şcoala de Vară, organizat de Muzeul Regiunii Porţilor de Fier, a devenit, în ultimii ani, o tradiție pentru municipiul nostru, și, încet, încet tradiția se mută și la Orșova.

Programul vine în spijinul părinţilor şi al bunicilor, ajutându-i, totodată, pe cei mici să poată să iasă din rutina zilelor de vară. Astăzi, a început ultima serie a Școlii de vară, la Muzeul Regiunii Porților de Fier.

Încă din prima zi, copiii au dansat și au învățat despre povestea Prințesei Tulipa.Cei mici vor avea parte, pe parcursul acestei săptămâni, de jocuri interactive, de activități interesante, în cadrul cărora se vor distra și vor învăța.

Va fi o Școală de vară și la Orșova, care va începe pe data de 19 august, astfel, copilașii din Orșova având parte de aceleași activități interactive, și distractive, ca și cei din Drobeta Turnu-Severin.