TRAGEDIE! VEDETĂ MOARTĂ DUPĂ CE A CĂZUT CU MAȘINA ÎN DUNĂRE

TRAGEDIE ÎN LUMEA MUZICII! Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată, după ce a căzut cu maşina în Dunăre, în zona localității Sviniţa. Din primele informaţii, tânăra de doar 33 de ani a pierdut controlul volanului din motive încă neelucidate.

Potrivit IPJ Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapet, mai exact prin locul în care parapetul se termina. Inițial, reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat că nu era nimeni în mașină, dar scafandrii au scos din autoturism o femeie decedată. Este vorba de cântăreața de numai 33 de ani Anca Pop, din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

Solista s-a făcut cunoscută după ce a cântat, în urmă cu trei ani, alături de Goran Bregovic, dar şi după ce a pozat pentru celebra revistă Playboy. Dispariția tinerei a fost anunțată șla Poliția Orșova de sora acesteia. Nu mai primise niciun semn de la ea după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării. Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă.

Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă. Era cunoscută şi dupa numele de scenă “Shamanca”. Anca Pop a lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, iar acesta include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.