SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI A SUBSTANȚELOR INTERZISE, ÎN TRAFIC

Doi severineni, de 29 si 46 de ani s-au luat la bataie în plină stradă. Aceștia și-au aplicat mai multe lovituri, reciproc, după ce bărbatul, de 29 ani, la trecerea de pietoni de la intersecția străzii Numa Pompiliu, cu strada Horia, nu a acordat prioritate celuilalt bărbat.

Initial, conflictul dintre cei doi a fost unul verbal, însă, lucrurile au degenerat și cei doi s-au lovit reciproc.În acest sens, Polițiștii Biroului de Ordine Publică au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Cei doi participanți la trafic au fost conduși la sediul Poliției, iar la testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto de 29 de ani avea o concentrație alcoolică de 0,53 % mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De altfel , în urma testării cu aparatul DrugTest, bărbatul a reacționat pozitiv la substanțe psihoactive, respectiv cocaină.

Astfel, pe numele acestuia a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și lovire sau alte violențe.