SPITALUL JUDEȚEAN ÎNCAIERĂ POLITICIENII

Dialog spumos între liderii județeni ai P.S.D. și P.N.L. Mehedinți! Deputatul liberal Virgil Popescu a lansat un șir lung de atacuri la adresa conducerii Consiliului Județean, acuzată de nepăsare în ceea ce privește gestionarea asigurării agentului termic, în sezonul rece viitor, la Spitalul Județean. În replică, Aladin Georgescu declară că centralele termice nu se construiesc  peste noapte și dă asigurări ferme că pacineții nu vor sta în frig, la iarnă.

Ședinta de ieri a Consiliului Județean a provocat un adevart război între liderul PSD Mehedinți și cel al opoziției, Virgil Popescu. Asigurarea agentului termic pare să îi preocupe, într-o mai mică sau mai mare masură, pe ambii președinti de organizații.

„Între Blocul Materno Infantil și Stația de salvare, la 50 de metri de centrala termică a Spitalului Județean se află branșamentul pentru Spitalul Județean. Deci nu mai are ce țevi să mai tragă Aladin Georgescu pentru spital! Este la limita de proprietate, lângă centrala termică. Acolo se pun centralele pe gaze și folosint aceeași infrastructură se încălzesc ambele clădiri. Eu nu știu ce vrea Aladin Georgescu, dar centrala termică trebuia până acum licitată. Domnule Aladin Georgescu nu înțelegeți nimic din problema încălzirii spitalului a Severinului și a județului!”, a declarat deputatul Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

„După cum ne-au obișnuit, liberalii nu fac decât să vorbească, fără să concretizeze nimic în beneficiul oamenilor din Mehedinți. Ei doar se fac că poartă grija spitalului și a severinenilor și nu fac decât să dea din gură. Nu este simplu, așa cum cred ei, să reabilitezi rețeaua termică a întregului spital. Nu vorbim doar de o simplă centrală, ca și cum astăzi ai cimpăra-o de la magazin și ai depozita-o într-o magazie. Aici vorbim de alimentare cu gaz și de toată rețeaua pentru toate secțiile din spital, lucrare care este de anvergură. Numai un proiect tehnic durează câteva luni de zile să îl faci! La Spitalul Județean vă spun că am eu grijă pentru oamenii care ajung la spital să aibă căldură!”, spune, în replică președintele CJ Mehedinți și al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

În momentul în care RAAN și-a îinchis porțile, iar muncipiul Severin se afla în imposbilitatea temporară de a asigura caldura în oraș, consiliul județean a luat decizia de a amplasa invertoare pentru ca pacienții să nu sufere de frig.