SEVERINENII ÎL SUSȚIN PE MIRCEA DIACONU

PRO ROMÂNIA a avut în acest weekend, Campania de promovare a candidatului la funcția de președinte al României, Mircea Diaconu. Din discuțiile cu severinenii, se poate constata că actorul care candidează ca independent sub sloganul „UN OM” este nu numai foarte cunoscut, ci și foarte apreciat de severineni.

Severinenii și-l doresc pe Mircea Diaconu președinte! Aceasta ar fi concluzia unei acțiuni de campanie electorală, desfășurată în acest weekend, în municipiul nostru, de reprezentanții PRO ROMÂNIA. Mulți dintre cei care au primit pliante au declarat ferm că și-ar dori un astfel de președinte pentru țară, mai ales că Mircea Diaconu este un candidat independent și are o mare priză la public.

Marele actor Mircea Diaconu candidează ca independent la Președinția României, sprijinit de Alianța UN OM, sintagmă care, de altfel, îi și definește sloganul de campanie. Imediat după anunțarea candidaturii, PRO ROMÂNIA și ALDE au decis să îi sprijine candidatura. A fost europarlamentar, ministru al Culturii și senator. Unele sondaje îl creditează cu șanse de a intra în turul al doilea al prezidențialelor.