CU TINEri, SCHIMBĂM ROMÂNIA. CU TINE, SCHIMBĂM MEHEDINȚIUL

Tineretul Pro România Mehedinți a dat startul activității politice. În cadrul unei acțiuni, ce a reunit comitetul executiv național al formațiunii, tinerii Pro Româniști din Mehedinți și-au consolidat poziția, prin numirea coordonatorului județean, Andrei Stîngă, în funcția de vicepreședinte al organizației la nivel național.
Tinerii au pornit, apoi, pe străzile municipiului, pentru a discuta cu severinenii.

Totul s-a petrecut în cadrul unui eveniment la care a fost prezent președintele Tineretului Pro România, Miroslav Stanici, dar și alți coordonatori ai filialelor de tineret din țară.

De la punerea pe picioare a organizației de tineret a Pro România Mehedinți, tinerii formațiunii au demonstrat că sunt o echipă care aduce rezultate, o echipă determinată, care se implică și care a reușit o figură frumoasă la europarlamentare. Acesta este doar începutul căci proiectele sunt îndrăznețe, iar tinerii reușesc să le pună în aplicare cu susținerea adecvată. Unul dintre aprigii susținători ai tineretului proromânist este Tănase Stîngă, cel care îi motivează pe tinerii politicieni aflați la început de drum.

Tinerii Pro România demonstrează că sunt o echipă unită, care luptă pentru țară. Tocmai de aceea, au plecat pe străzile Severinului, pentru a convinge electoratul că Mircea Diaconu merită un “DA” pe 10 noiembrie.

Acesta este doar începutul activității, după cum promit tinerii Pro România. Este o echipă în continuă expansiune și care demonstrează, cu fiecare activitate, că politica se poate face și altfel: cu tineri schimbăm România.