SERI ESTIVALE, LA GRĂDINA “GEO SAIZESCU”

Seri estivale la grădina de vară „Geo Saizescu” a Palatului Culturii Teodor Costescu! În weekend-ul acesta, severinenii vor avea ocazia să vizioneze două filme românești. Intrarea va fi gratuită, iar parfumul serilor de altă dată va pluti din nou în aer.

Nostalgicii sunt așteptați să își amintescă de serile frumoase petrecute în grădina de vară, în perioada de dinaintea revoluţiei, când  funcţiona un cinematograf în aer liber.Pasionații de filme sunt așteaptați, în număr mare, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”, în Grădina de Vară, pentru a lua parte la vizionarea a două producţii românești, unul de comedie tristă, iar celălalt cu și despre muzică, în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Proiecțiile, în aer liber fac, parte din seria serilor estivale. În funcţie de cum este primit evenimentul de către severineni, conducera Palatului Culturii “Teodor Costescu” ia în calcul acest gen de spectacol, mai ales în contextul, în care, în municipiul nostru nu există un cinematograf în aer liber.

Capodoperele cinematografiei româneşti au parte de o distribuție de excepție și o interpretare magistrală.

Filmele savuroase la care nu ai cum să nu vii, și care te fac să rămâi în faţa ecranului până la final, te aşteaptă în acest sfârşit de săptămână, la Drobeta Turnu- Severin.