SECRETARUL GENERAL PRO ROMÂNIA RECONFIRMĂ POZIȚIA LUI DUICU

Ion Mocioalcă, secretarul general al Pro România, a fost prezent astăzi în județul Mehedinți pentru a clarifica problemele de la nivelul filialei. Acesta s-a arătat nemulțumit de modul cum au decurs lucrurile sub conducerea lui Cornel Stroescu, drept pentru care l-a desemnat pe Adrian Duicu să se ocupe de tot ceea ce înseamnă Pro România Mehedinți.

Ion Mocioalcă a explicat de ce s-a ajuns în situația în care, Cornel Stroescu, refuză total să respecte decizia dată de către conducerea centrală a partidului și a făcut câteva precizari, pentru a stopa toate zvonurile false și declarațiile controversate apărute în spațiul public.


Declarație Ion Mocioalcă- secretar general Pro România


Secretarul general a vorbit despre organizarea filialei mehedințene din perioada următoare, pentru alegerile europarlamentare, împreună cu echipa de oameni care au decis să se alăture partidului lui Victor Ponta, Pro România.


Declarație Ion Mocioalcă- secretar general Pro România

Împreună cu Adrian Duicu, Ion Mocioalcă este convins că va coagula o echipă, iar Mehedințiul va reuși să se organizeze destul de repede pe plan local și să obțină rezultate notabile la alegerile din 26 mai 2019.