SE RIDICĂ MAȘINILE, DACĂ NU PLĂTIM PARCAREA

Atenție, șoferi! A intrat în vigoare sistemul de plată al parcării în zona centrală a Severinului. Cei, care parchează și nu plătesc, riscă, să le fie ridicat autoturismul. Pentru pacrcarea mașinii pe o durată de o oră, șoferii trebuie să plătească doi lei.

 Începutul lunii aprilie a adus noi reguli pentru  şoferi la Drobeta Turnu Severin. A intrat in vigoare parcarea cu ora. Pentru  a plăti în zona centrala a municipiului, proprietarii de maşini trebuie să scoată 2 lei/ora.

 Pentru a afla dacă proprietarul autoturismului a plătit sau nu pentru a parca, Poliţia Locală are un sistem informatic bine pus la punct.

 Pe lânga sistemul de plată  prin intermediul  parcometrelor, există şi posibilitatea plăţii prin sms, la nr .7420, sau prin aplicatia Tpark, cu un tarif 0.35 euro + TVA.

Şoferii trebuie să scoată  bani din buzunar dacă vor parca pe străzile Maresal Averescu, Traian, Decebal, str Unirii, Horia, Aurelian, Smochinului, Iulisu Cezar, Avram Iancu, Antonini, Alexandru Barcacila si Th Costescu.