SE FAC ANGAJĂRI LA PENITENCIARUL DROBETA TURNU-SEVERIN DIN SURSĂ EXTERNĂ

Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin face angajări din sursă externă. Astfel, la concurs, nu pot participa persoanele care au, deja, calitatea de polițist de penitenciare.

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin scoate la concurs, din sursă externă, 9 posturi de agent în cadrul sectorului economico-administrativ, respectiv: 1 post agent responsabil economic, 1 post agent instalator, 1 post agent gospodar, 1 post agent bucătar, 2 posturi agent conducător autor, 1 agent magaziner, 1 agent fochist, 1 agent electrician.

La concurs nu pot participa persoanele care au calitatea de polițist de penitenciare. Depunerea dosarului de candidat se va efectua la sediul Penitenciarului Drobeta Turnu-Severin până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16:00.

În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08:00-16:00, în zilele de luni, miercuri și vineri, respectiv în intervalul orar 10:00-18:00, în zilele de marți și joi.
Candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concurs vor susține testarea psihologică, confom programărilor stabilite de către Serviciul Psihologia Personalului din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Prima probă de concurs/examen se va desfășura nu mai devreme de data de 19.11.2020.
Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor de agent (responsabil economic), agent (bucătar), agent (conducător auto), constă în redactarea unei lucrări.
Modalitatea de susţinere a probei scrise din cadrul concursului de ocupare a posturilor de agent (magaziner), agent (gospodar), agent (fochist), agent (electrician), agent (instalator), se stabileşte de către comisia de concurs.

Informații suplimentare pot fi consultate pe pagina web a unității (http://anp.gov.ro/penitenciarul-drobeta-turnu-severin/despre-noi/organizare/cariera/concursuri-in-derulare/), pot fi solicitate telefonic de la structura de resurse umane a Penitenciarului Drobeta Turnu-Severin, la nr. 0252 317-749/0252 317-750, interior 106/162 precum și prin e-mail la adresa concurs-severin@anp.gov.ro.