SE DESCHIDE ŞTRANDUL DE LA SCHELA, DIN DATA DE 15 IUNIE.

Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea Ștrandului termal, de la data de 15 iunie. Pentru moment, se va da drumul doar bazinului cu apă termală, însă, dacă situația epidemiologică va fi ținută sub control și Executivul va da undă verde deschiderii ștrandurilor, se va deschide și bazinul mare. Preţurile vor fi aceleaşi ca în ultimii ani, pentru ca oamenii să se poată bucura de relaxare, în oaza severineană.

Bazinul ar urma să fie deschis odată cu noile măsuri de relaxare anunțate, pe data de 15 iunie.

Pregătim ștrandul balnear pentru deschiderea sezonului estival, la data la care autoritățile responsabile vor permite acest lucru. Luăm toate măsurile care se impun, pentru ca această importantă bază de agrement să poată primi severinenii în condiții de siguranță și în această vară. Noi suntem pregătiți să îi primim pe severineni la ștrandul balnear, după data de 15 iunie. În acest moment, se lucrează la amenajarea și curățarea zonei. Așteptăm undă verde de la Guvern, pentru a ne relua viața de dinainte de pandemie.”, a precizat primarul Marius Screciu.

De asemenea, dacă severinenii vor solicita să aibă, și în acest an, nămol de la Bala, municipalitatea anunță că va face toate demersurile pentru ca acest lucru să devină posibil.

pa de la ștrandul termal este sulfuroasă, iodurală, se schimbă periodic, și are efecte terapeutice pentru multe afecțiuni. Ştrandul aparține primăriei Drobeta Turnu- Severin.