CONTROALE LA SÂNGE ÎN TERASE

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți au început controalele la terasele sau spațiile din exterior ale unităților de alimentație publică, pentru verificarea și consilierea agenților economici.

Specialiștii din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au demarat acțiunile de control, astfel că, în doar câteva zile, au aplicat chiar și amenzi contravenționale.


Patronii de terase încă nu scapă de stres, deoarece medicii D.S.V.S.A. Mehedinți au început să efectueze controale în aceste unități, pentru a se asigura că sunt îndeplinite toate condițiile de siguranță pentru clienți, dar și pentru angajați.

În domeniul siguranței alimentelor, în câteva zile, au fost efectuate 30 de controale. În urma acestora au fost aplicate două amenzi contravenționale, în cuantum de 20. 000 lei, și două avertismente cu termen de remediere.

În acest context, pe toată durata pandemiei, controalele vor fi la fiecare pas, pentru a se evita izbucnirea unui nou focar de Covid-19.