ZONA DINTRE KISELEFF ȘI CRIHALA ESTE COMPLET MODERNIZATĂ

O nouă zonă din Drobeta Turnu-Severin va fi amenajată la standarde europene. În zona dintre Kiseleff și Crihala, nu se intervenise de ani de zile, astfel că arăta deplorabil. Acum, aici, vor fi construite o parcare nouă, un loc de joacă, alei și multe spații verzi.

Accesul în această zonă era dificil, astfel că o modernizare și o reamenajare erau așteptate de mult de locuitorii din zonă.


„Aceasta este o zonă foarte circulată. Este vorba despre aleea de acces de lângă cimitir, care face legătura între Kiseleff și Crihala. În zonă, erau foarte puține locuri de parcare, iar oamenii au solicitat înființarea de locuri de parcare aici. Tocmai de aceea, am demarat o amplă lucrare: asfaltăm, înființăm 55 de locuri de parcare, punem pavele, creăm spații verzi și vom moderniza un loc de joacă.”, declară primarul Marius Screciu.


De altfel, de ani de zile, aceasta zonă a orașului era cunoscută și pentru mirosul greu de suportat, cauzat de păsările pe care mulți locatari le creșteau în construcții improvizate. Acum, aceste construcții au dispărut .

Pentru ca lucrările de modernizare să se desfășoare conform planului constructorului, a fost nevoie să se apeleze și la tăierea mai multor copaci. În locul acestora, însă, vor fi replantați alții tineri.