ȘCOALA DE VARĂ: LABIRINTUL CUNOAȘTERII

Continuă tradiția, la Muzeul Regiunii Porților de Fier! Astfel, pentru această vară, instituția de cultură vine cu vești bune pentru părinți și copii: se va organiza Școala de Vară, timp de trei săptămâni, în municipiul nostru.

De altfel, programul se va desfășura și la Orșova, timp de minimum o săptămână, perioada putând să se extindă, dacă va exista cerere. Astfel, cei mici, vor fi angrenați în cât mai multe activități, care să le îmbogățească bagajele de cunoștiințe, dar și să le lărgească sfera cunoașterii.

Toate aceste activități, dar și multe altele, vor fi organizate afară, în Parcul Arheologic al Muzeului Regiunii Porților de Fier .

Pentru fiecare săptămână se pot înscrie câte 50 de mititei. Astfel, pentru cele trei săptămâni de Școala de Vară, muzeografii sunt pregătiți pentru circa 150 de copii la Drobeta Turnu-Severin.

În ceea ce privește Școala de Vară, de la filiala muzeului de la Orșova, acolo sunt așteptați minimum 40 de doritori. Înscrierile se pot face în perioada 3-21 iulie 2019, iar tariful este de 50 de lei/ săptămână/persoană.