AU DAT BAC-UL, AȘTEAPTĂ NOTELE

În sfârşit, se pot bucura de o vacanţă bine meritată. Este vorba despre absolvenții clasei a XII-a, care, astăzi, au susținut ultima probă scrisă, din cadrul examenului de Bacalaureat!

Afișarea primelor rezultate va avea loc pe data de 8 iulie, când, de altfel se vor putea depune și contestațiile. Afișarea rezultatelor va avea loc pe data de 8 iulie, când, în intervalul orar 12-16 ,se vor putea depune contestațile, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe data de 13 iulie. După afișarea notelor, aceștia se vor înscrie la facultate și apoi vor intra într-o vacanță bine meritată.

La nivelul județului există două centre de evaluare, la Liceul de Transporturi Auto și la  Liceul “Domnul Tudor”.

Elevii care nu reușesc să promoveze examenul maturității, din prima sesiune, se pot înscrie pentru cea de-a doua sesiune de examen. Aceasta va debuta cu probele scrise, în perioada 21-26 august, urmând ca în perioada 27 august-3 septembrie să aiba loc probele orale, pentru cei care nu le-au susținut în prima sesiune.

Rezultatele finale de la bacalaureat vor fi afișate atât la instituțiile de învățământ, cât și pe site- ul  bacalaureat.edu.ro.