ROCK FEST, LA CETATEA MEDIEVALĂ

Severinenii sunt invitați să participe la cea de-a II-a ediție ”Rock Fest – AICI SEVERIN”, ce va avea loc în incinta Cetății Medievale a Severinului.

Zlele de 9 și 10 august vor fi marcate de un adevărat regal de muzică rock, cu trupe românești de anvergură. Intrarea este liberă și concertul are sprijinul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu-Severin.

Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural, din subordinea Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin, îi invită pe severineni la un week-end cu muzică rock de calitate. Ajuns la cea de-a doua ediție, Festivalul „ROCK FEST – AICI SEVERIN”, va avea loc în zilele de 9 și 10 august în incinta Cetății Medievale a Severinului.

Evenimentul este conceput și susținut de Compania Culturală Constantin și își propune o nouă abordare a muzicii atât de îndrăgite de tineri și nu numai.

Într-un peisaj de vis, cu iz medieval, vor concerta trupe consacrate precum IGNIS BAND, NOISE, RUA, RIFF, precum și cunoscuta trupă COOPERATIVA 9 ȘI VALI CRĂCIUNESCU.

Tot în luna august, Cetatea medieval își așteptă vizitatorii pentru un alt eveniment consacrat și de prestigiu, „Zilele Cetății”.

Încet, dar sigur, cetatea din Severin intră în circuitul turistic și cultural românesc, iar concertele din incinta acesteia au devenit de notorietate.