CUM POȚI OBȚINE DESPĂGUBIRI CONSISTENTE ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Puțini oameni știu faptul că pot primi despăgubiri importante în urma unor accidente rutiere sau evenimente pentru care firmele de asigurare nu pot face nimic. Exemplele sunt impresionante, iar unul dintre cele mai elocvente era tratat cu aproape un an în urmă de gazetaromaneasca.com. Un tribunal italian a stabilit despăgubiri record pentru un român rănit într-un accident rutier produs în urmă cu 5 ani. Acesta a primit peste un milion de euro și o pensie lunară de 800 de euro toată viața.

Decizia de la acea vreme era una surprinzătoare având în vedere faptul că românul de 38 de ani era în comă alcoolică în momentul accidentului. În plus, sume atât de mari nu se primesc nici măcar în cazul persoanelor decedate, potrivit articolului din gazetaromaneasca.com.

Accidentul a avut loc în seara de 23 ianuarie 2012, în Sant-Angelo Romano. Românul, C.T., în vârstă de 38 de ani la acea dată, traversa strada pe o perțiune fără ”zebră”, când a fost lovit de o mașină Renault, condusă de o femeie, D.S.. Bărbatul a fost luat în plin pe parbriz, apoi aruncat pe asfalt. 

Carabinierii ajunși la fața locului au stabilit că vina este în totalitate a conducătorului auto deși victima a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fără marcaje de trecere de pietoni. Mai mult de atât, personalul medical de pe ambulanță a declarat că românul se afla în comă etilică.

Consecințele accidentului: leziuni foarte grave care au cauzat invaliditate permanentă (70%) pentru 360 de zile. Diagnosticul stabilit de medici la acel moment a fost unul sever. Stare românului s-a ameliorat, însă a rămas cu urmări pe viață.

Cazul românului a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reușit, după 5 ani, să obțină din partea societății de asigurări despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, mai exact 1.048.768,56 euro, plus ulterioare dobânzi datorate întârzierilor de plată cauzate de societatea asiguratoare.

Avocatul italian a reușit să obțină pentru român și o pensie permanentă de 800 euro. Cum puteți ajunge la o firmă specializată în astfel de demersuri? Este simplu! Găsiți toate detaliile pe upservicedespagubiri!