RETROSPECTIVA ANULUI 2019, LA TELE2

Tele2 Drobeta va fi alături de mehedințeni și de sărbători. Ce s-a întâmplat pe parcursul acestui an, care au fost cele mai importante și de impact subiecte: toate acestea vor fi prezentate telespectatorilor, pe parcursul a 12 zile. Astfel, de pe data de 25 decembrie, până pe data de 5 ianuarie, zilnic, de la ora 19:00, vă așteptăm la retrospectiva anului 2019.

Cele mai importante și de interes subiecte ale anului 2019 vor fi prezentate, în cadrul unor ediții speciale ale retrospectivei, în fiecare seară, începând cu data de 25 decembrie. Asta pregătim pentru dumneavoastră: o retrospectivă a anului 2019, an în care ați fost, zilnic, alături de noi, și în care noi, colectivul Tele2 Drobeta v-am adus pe micile și marile ecrane cele mai proaspete și importante evenimente care au avut loc în Mehedinți.

De la evenimente nefericite, soldate cu victime și pierderi de vieți omenești, la luptele de pe scena politică și la schimbările sociale importante, sunt doar câteva dintre domeniile pe care le-am abordat.

Așadar, pe 25 decembrie, vă dăm întâlnire la o ediție specială a retrospectivei, în care vom dezbate cele mai importante subiecte ale lunii ianuarie 2019.

Pe această cale, colectivul Tele2 Drobeta, vă dorește sărbători cât mai liniștite în mijlocul familiei și un an nou presărat cu succese și împliniri pe toate planurile.

CRĂCIUN BINECUVÂNTAT!

Sărbători fericite și un an nou cât mai bun!

LA MULȚI ANI, 2020!