ASFALTARE ÎN NORDUL JUDEȚULUI

Astăzi a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul județean 671E, între Nadanova și Izverna.Continuă modernizarea infrastructurii rutiere din zona de nord a județului Mehedinți, iar în acest moment s-a ajuns la proiectarea și execuția ultimului tronson de drum.

Porțiunea de 6,1 kilometri dintre Nadanova și Isverna este, practic, ultimul tronson de drum județean din nordul județului Mehedinți care nu fusese, încă ,asfaltat. Întreaga lucrare face parte dintr-un proiect de finanțare cu fonduri europene, iar tronsonul Nadanova – Izverna face parte din DJ 671E.

Astăzi a fost semnat contractul de proiectare și execuție, cu o valoare de aproape 6 milioane de lei. Drumul este prevăzut cu racorduri laterale și 18 podețe, precum și cu rigole laterale și parapete de protecție.

Durata de execuție prevăzută în contract este de 11 luni.Până acum, în zona de nord a județului Mehedinți ,s-au semnat mai multe contracte de finanțare pe fonduri europene. Este vorba de drumul Dâlbocița – Firizu – Cerna Vârf, cu o lungime de 18 kilometri, precum și de drumul județean Crăguieși – Ilovăț – Studina – Șovarna – Rudina, cu o lungime de 12 kilometri. De asemenea, mai putem aminti și drumul Malovăț – Marga.