„RABLA PENTRU ELECTROCASNICE” CONTINUĂ ÎN 2019

Românii vor avea parte, și anul acesta, de programul „Rabla pentru electrocasnice”. Mai mult decât atât, este adusă în discuție posibilitatea achiziționării unei noi categorii de produse, prin intermediul acestui program.

Continua rabla pentru electrocasnice. Dacă până acum, cu ajutorul acestui program, românii puteau achiziționa produse precum mașini de spălat, aparate de aer condiționat sau frigidere, ediția din 2019 urmează să aducă noi surprize.

Programul Rabla pentru Electrocasnice acordă vouchere de până la 400 de lei românilor care vor opta pentru achiziționarea unor produse noi, oferindu-le la schimb pe cele vechi. Cu ajutorul voucherelor, vor putea fi achiziționate mașini de spălat, aparate de aer condiționat, dar și frigidere, combine sau lăzi frigorifice, produse aparținând claselor energetice A++ și A+++. Astfel, în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice, vor fi acordate  vouchere în valoare de:

200 de lei pentru mașini de spălat clasa energetică A++

300 de lei pentru mașini de spălat clasa energetică A+++

300 de lei pentru aparate de aer condiționat cu clasa energetică la răcire A+++/A++

300 de lei pentru frigidere, combine sau lăzi frigorifice cu clasa energetică A++

400 de lei pentru frigidere, combine sau lăzi frigorifice, clasa energetică A+++

Începând din 19 decembrie 2018, persoanele fizice s-au putut înscrie în Programul „Rabla pentru Electrocasnice” în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu.