NU ÎNJURA PRIMARUL ORȘOVEI, CĂ TE AMENDEAZĂ!

Surpriză de proporții pentru un orșovean! După ce l-a admonestat pe primarul Marius Stoica, ce-i drept, ceva mai dur, pe o rețea de socializare, s-a trezit cu Poliția Locală pe cap. Polițiștii l-au amendat cu 200 de lei, ca să se învețe minte și să nu mai injure alesul local, câte zile o mai avea!

Orșoveanul Ionuț Pomar s-a uitat la emisiunea „Realitatea zilei” de săptămâna trecută, în care colega noastră Adrian Drăghici l-a avut invitat pe Adrian Cican. Proaspătul demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Orșova a explicat unei audiențe immense cum a zburat din funcție, la ordinal primarului Marius Stoica. Așa cum era și firesc, orșoveanul nostrum a fost nemulțumit și s-a exprimat libet pe contul de Facebook al mamei sale, Loredana Pomar. Într-un comentariu destul de dur, Ionuț Pomar a fost furios pe alesul său, după gestul inexplicabil pe care îl făcuse la adresa managerului Adrian Cican. Se pare că primarului nu i-a picat deloc bine comentariul, deși în calitatea sa de ales local ar trebui să accepte și laudele, dar și înjurăturile celor care l-au ales. Iar nemulțumirea primarului s-a confirmat atunci când orșoveanul s-a trezit cu poliția locală la ușă și cu o amendă în valoare de 200 de lei.

„Orșova trezește-te! Nu mai dați oameni buni afară și țineți lichelele la conducere!”, acesta a fost mesajul postat de mama celui amendat.

Postarea Loredanei Pomar a capacitate un număr mare de comentarii, toate negative la adresa primarului Marius Stoica. Situația e cu atât mai stupidă, cu cât distinsa doamnă este unul dintre orșovenii care l-au ales pe Stoica și care a crezut în el. E foarte curios de văzut dacă Stoica își va amenda toți alegătorii, până la finele mandatului.