PROIECTUL ROSE, ÎN SPRIJINUL STUDENȚILOR

O mână de ajutor, pentru studenții severineni! Prin proiectul “Rose”, studenții din anul I ai Facultății de Inginerie Mecanică, din cadrul Universității din Craiova, vor beneficia de câte un pachet-cadou, în valoare de 500 de lei, al cărui conținut va curpinde și o tabletă. Acest proiect, condus de prodecanul Mihai Demian, vine în sprijinul activității zilnice a studenților.

Studenții si profesorii Facultatii de Inginerie Mecanică, singurii din cadrul Centrului Universitar Drobeta Turnu Severin, cu departament de sine stătător, sunt beneficiari ai proiectului “Rose” care dotează laboratoarele și le oferă studenților din anul I pachete ce vin în sprijinul activității lor zilnice. Prodecanul Mihai Demian, implicat îndeosebi, având calitatea de director al proiectului “Rose”, este cel datorită ăaruia a fost posibil ca studenții să fie sprijiniți, având o nevoie deosebită de dispozitivul electronic în aceasta perioadă delicată a pandemiei, când cursurile se desfășoară  în mediul online.

Proiectul “Rose”se află în plină derulare și a fost semnat în luna septembrie a anului trecut. Licitațiile se află în desfășurare, iar echipamentele au început să soseasca, urmand ca la finalul lunii februarie a anului in curs sa fie finalizate activitatile de achizitie. Studentii isi desfasoara activitatile remediale de aproape 3 luni, iar in viitor vor beneficia de echipamentele oferite in cadrul proiectului.