PROGRAMĂRILE ÎN AMBULATORIU SE FAC TELEFONIC

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență vin cu vești pentru pacienții, care au nevoie de programări. Acestea se vor face doar în sistem telefonic.

Urmare a comunicatului Grupului de suport tehnico-științific, privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, în contextul declarării, de către Organizația Mondială a Sănătății, a stării de urgență pentru sănătatea publică cu impact internațional, din cauza noului Coronavirus și urmare a răspândirii extrem de rapide, coroborat cu prevederile Comunicatului de presa nr.87 din 16.03.2020, a Administrației Prezidențiale, prin care Președintele României a semnat decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României. Programările în ambulatoriul unității se vor face doar telefonic la, numerele de telefon FIȘIER: 0352800599/0352881073, începând cu data de 25 a fiecărei luni, sau în următoarea zi lucrătoare. Obligatoriu, toți pacienții vor fi supuși unui triaj epidemiologic și vor fi echipați cu echipament de protecție.“, conform unui comunicat al Spitalului Județean de Urgență.

Așadar, în felul acesta, oamenii vor evita contactul cu alte persoane. Măsura este cu atât mai importantă cu cât acești pacienți, care au nevoie de programări, suferă de diverse boli.