PRIMARUL, MATINAL LA VOT

Primarul Severinului, Marius Screciu, a votat la ora 9 și jumătate la una dintre cele două secții de votare amenajate în incinta Școlii Generale nr. 8. A venit însoțit de soția sa și a votat „cu inima”. 

Primarul Marius Screciu a votat la ora 9 și jumătate la secția de votare 52, acolo unde este arondat, potrivit domiciliului. Edilul-șef a venit însoțit de soția sa Gențiana și spune că a votat cu inima, pentru că vrea ca România să fie condusă seriozitate.

„Am votat cu inima, am votat pentru seriozitate, am votat pentru o țară liniștită, în care toată lumea să își aibă locul ei. Sper ca astăzi românii să înțeleagă că o femeie ar trebui în acest moment să conducă România, femeile sunt știute pentru seriozitatea lor, pentru dorința de a face lucrurile bine și de a echilibra lucrurile. Spor la vot tuturor!”, a declarat primarul Marius Screciu, imediat după ce a ieșit de la vot.

La ora 10:00, prezența la vot în județul Mehedinți era de 8 la sută. Până la acea oră votaseră aproape 19.000 de alegători din cei 231.149 înscriși pe listele electorale permanente. În Severin  votaseră deja, până la ora 10:00, 6.000 de alegători din cei 89.698 înscriși pe listele electorale.