MINISTRUL ECONOMIEI A VOTAT PENTRU O ROMÂNIE NORMALĂ

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a votat acasă la Drobeta Turnu Severin. La ora 10:00, ministrul s-a prezentat la secția de votare nr. 3, deschisă la Școala Generală nr. 10 din municipiu. Imediat după vot, Popescu a declarat că a votat  „pentru o Românie normală, respectată în Europa, pentru ca românii să nu mai plece din țară”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a preferat să voteze acasă, în orașul natal, Drobeta Turnu Severin. El a ajuns la secția de votare nr. 3, din Școala Generală 10, la ora 10:00. După ce a introdus buletinul de vot în urnă, ministrul a declarat că a votat „pentru o Românie normală, respectată în Europa”.

„Am venit astăzi să votez pentru o Românie normală, pentru o Românie respectată în Europa, pentru o Românie în care oamenii doresc să rămână în țară, să nu mai plece în pribegie pentru a-și căuta locuri de muncă mai bine plătite, pentru o Românie în care toți avem locul nostru. Îmi doresc să vină la vot cât mai mulți mehedințeni, cât mai mulți severineni, cât mai mulți români în așa fel încât votul de astăzi să fie un vot semnificativ, un vot democratic, un vot care să dea reprezentativitate viitorului președinte ales. Eu am votat pentru o Românie normală”, a declarat Virgil Popescu, imediat după ce a ieșit din secția de votare.

Prezența la vot în județul Mehedinți era de 8 la sută la ora 10:00. Până la această oră au votat 18.769 de alegători din cei 231.149 înscriși pe listele electorale permanente.