PREGĂTIRI PENTRU 1 DECEMBRIE

Ziua Națională a României va fi marcată, și anul acesta, în Drobeta Turnu-Severin, printr-o suită de evenimente artistice și culturale. Pregătirile pentru acest moment sunt în toi.

1 Decembrie este momentul în care noi, românii, ne bucurăm de libertate și privim spre trecut pentru a le mulțumi înaintașilor. Pentru a marca această zi deosebit de importantă, autoritățile vor organiza o multitudine de evenimente în orașele județului Mehedinți.

În Drobeta Turnu-Severin va fi organizată, de departe, cea mai frumoasă ceremonie militară din județ. Traficul rutier va fi restricționat, duminică, în Drobeta Turnu-Severin, pe bulevardul Carol, între str. Portului și str Chișinău, între orele 9-12.

Ceremonia militară și depunerea de coroane vor debuta la ora 10. La orele 16 :30-17 :00 va avea loc un program muzical susținut de Fanfara municipală a Palatului Culturii ”Teodor Costescu ”, ora 17 :00- Orchestra Lăutarii Mehedințiului a Palatului Culturii, iar evenimentele se vor încheia la ora 19.30, când va avea loc retragerea cu torțe.