PETRECERI ÎNTRERUPTE DE POLIȚIȘTI

Un majorat și o petrecere vânătorească din Baia de Aramă, întrerupte de polițiști! Au fost date sancțiuni drastice, inclusiv pentru faptul că cei descoperiți încălcând legea, s-au luat la ceartă cu organele de cercetare. A fost nevoie de intervenția Serviciului de Acțiuni Speciale.

Oamenii legii au descins, în weekend, la două evenimente organizate în localitatea Brebina, din Baia de Aramă: un majorat și o petrecere vânătorească. La majorat, erau comandate 40 de meniuri, pentru petrecere. La petrecerea vânătorească, participanții s-au arătat deranjați de prezența polițiștilor, iar unii dintre ei avut au adresat cuvinte jignitoare polițistilor, fiind sancționati și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice: și două sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 de lei fiecare.

În cadrul acțiunilor de prevenire a infecției cu Covid, au fost verificate 750 de persoane și controlate peste 45 de societăți comerciale. De asemenea, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 23.000 de lei. În trafic, au fost verificate, peste 150 de mijloace de transport persoane.

Oamenii legii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise. Se recomandă tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!