PATRU PRIMARI DIN MEHEDINȚI AU PLECAT SĂ ÎL SUSȚINĂ MORAL PE DRAGNEA

Primarii Marius Screciu, Constantin Trușcă, Lucian Coandă și Ionuț Stoican, plus deputații Alina Teiș și Vlad Bontea vor cu Dragnea! Au plecat la București, chiar dacă nu erau în totalitate mandatați de ceilalți, să îl susțină moral pe Liviu Dragnea, într-o zi grea pentru cariera lui politică.

Știrile din ultimele zile plasau Organizația PSD Mehedinți în tabăra anti Dragnea. Acum, nimic nu mai e sigur în această privință. Patru primari PSD din Mehedinți au ținut o mini conferință de presă la palatul Parlamentului, în care au precizat că indiferent de poziția președintelui Aladin Georgescu, ei au venit să îl susțină pe Liviu Dragnea. Cum o vor face, nu se știe, deoarece ei nu fac parte din CexN. Lângă ei s-au alăturat și doi parlamentari PSD. Este vorba de Alina Teiș și Vlad Bontea.

Cel puțin până la ora la care ședința Comitetului Executiv Național al PSD începea, Organizașia Județeană din Mehedinți se poziționa împotriva lui Dragnea și cu afinități pentru tabăra Firea – Stănescu – Țuțuianu. Doar că, pe holurile Parlamentului, patru primari PSD au ținut să facă declarații de presă ferme potrivit cărora PSD Mehedinți nu este împotriva lui Dragnea și că Aladin Georgescu ar fi luat de capul lui decizia de a vota contra.

„Noi am stabilit ieri de dimineață să avem un comitet executiv, ca domnul președinte să primească un mandat pentru modul cum va vota azi. Domnul președinte a fugit, nu a vrut să țină niciun comitet executiv, din câte am înțeles, în acest moment vrea să se abțină, nu votează nici cu unul, nici cu celălalt, noi suntem aici să-l susținem pe domnul Dragnea , echipa de la Mehedinți, primarii, suntem pentru continuitate, pentru continuarea programului de guvernare.”, a declarat primarul Marius Screciu, președinte executiv al PSD Mehedinți.

Vă prezentăm și un scurt material video cu declarația primarului Marius Screciu, oferit de colegii de la psnews mehedinti:

Potrivit psnews.ro, primarii Marius Screciu, Constantin Trușcă, Lucian Coandă și Ionuț Stoican au ieșit cu declarații de presă, în fața sălii de ședințe a PSD de la Palatul Parlamentului, să transmită că indiferent de poziția lui Aladin Georgescu ei îl susțin pe Liviu Dragnea și au venit la București să îi transmită acest lucru. Cei patru au fost însoțiți, în fața camerelor, și de parlamentarii Vlad Bontea și Alina Teiș. Niciunul din cei șase susținători ai lui Dragnea nu fac parte din CexN, așa că nu pot vota nici pro și nici contra, dar sunt acolo pentru a fi alături cu sufletul de Dragnea.

Mai mult, Marius Screciu a declarat că Aladin Georgescu nu a fi ținut ședința statutară și ar fi „fugit”. Și din ce știu ei, președintele PSD Mehedinți ar avea de gând să se abțină la votul de astăzi…