PALATUL COPIILOR, UN TĂRÂM DE POVESTE

Copii, părinți ,bunici, cu toții sunt așteptați, mâine, la Palatul Copiilor din Drobeta Turnu-Severin! Oferta educațională pentru elevi este una variată, iar pentru a demonstra cel mai bine care este activitatea palatului, colectivul a pregătit un spectacol, în care sunt implicate toate cercurile Palatului Copiilor.

Momente muzicale, de dans, dar și de teatru, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru a marca noul început, într-o atmosferă tomnatică, pe un tărâm de poveste, în curtea unui palat.

Muzică populară, muzică ușoară, teatru, dans, tenis, pictură, cenaclu, revista presei, informatică, jocuri logice, artă textilă, carting, dar și multe alte activități așteaptă să fie descoperite de mai micii sau mai marii exploratori.


Palatul Copiilor Drobeta Turnu-Severin este locul în care copiii se pot descoperi, este locul în care creativitatea și originalitatea sunt cuvintele ce conturează întreaga activitate. Numeroasele premii naționale și internaționale obținute de elevi, atestă calitatea activităților extra -școlare.

Cei, care sunt interesați să participe la cursurile extrașcolare, oferite de Palatul Copiilor, trebuie să știe că aceste cursuri sunt gratuite și se fac pe bază de înscriere. Porțile palatului sunt deschise pentru voi toți, copiii, iar dacă alegeți să intrați în lumea cunoașterii, pașii voștri vor fi îndrumați, pentru a prinde aripi.