PACIENTUL FUGAR DIN SPITAL S-A ALES CU DOSAR PENAL

Un pacient a fost filmat în timp ce era dus înapoi spre spitalul județean Drobeta Turnu-Severin, după ce, în prealabil, fugise din unitatea sanitară. Hinoveanul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii.

Pe imagini, se vede clar cum pacientul este cărat de cadrele medicale, spre spital. Se pare că bărbatul fusese confirmat cu Covid și se afla în stare destul de gravă.

Pacientul fugar a fost adus în spital, după ce cadrele medicale au solicitat sprijinul poliției, iar medicii l-au reinternat pe bărbat. Reprezentanții spitalului din Severin spun că astfel de incidente se petrec destul de des. Bărbatul are 54 de ani, este din comuna Hinova, iar acum, s-a ales cu dosar penal.

Din imaginile surprinse, se pare că pacientul nu avea pantaloni. Pratic, a fugit cum a apucat din incinta unității sanitare. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care pacientul a fugit din spital.

“La data de 6 decembrie a.c., ora 17.25, Poliția Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de o unitate medicală, din municipiu, cu privire la faptul că o persoană confirmată SARS-COV 2 a părăsit secția, fără acordul personalului de serviciu.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, bărbatul fiind depistat în municipiu, moment în care au fost anunțați reprezentanții spitalului, care au preluat persoana și au reinternat-o.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.”, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinți.