OFERTĂ DE MUNCĂ BOGATĂ, PENTRU MEHEDINȚENI

Peste două sute de locuri de muncă, vacante la nivelul județului Mehedinți, în această perioadă! De altfel, șomerii, care nu au o calificare în domeniile în care există ofertă, se pot înscrie la cursurile de calificare, organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți.

De asemenea, în vederea asigurării reconversiei profesionale, în această perioadă sunt organizate mai multe cursuri de formare profesionala în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi, atât cei indemnizaţi, cât și cei neindemnizaţi, să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă.

Toate aceste informații, dar și alte detalii, pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu-Severin, Bulevardul Carol I nr. 3 sau la numărul de telefon 0252/319029.

Pentru cei, care nu au domiciliul în municipiu, există cinci puncte de lucru, în județ, în Orșova, Strehaia, Baia de Aramă, Vînju Mare și Cujmir, de unde pot afla cât mai multe informații, atât despre oferta de muncă, cât și despre cursurile de calificare.