NOU!!! PRIMELE CAZURI DE CORONAVIRUS, ÎN MEHEDINȚI! CELE DOUĂ PERSOANE AU FOST TRANSPORTATE ÎN CRAIOVA CU UN ECHIPAJ SMURD, CU IZOLETA

Au fost confirmate două cazuri de infectare cu virusul Corona. Este vorba despre o femeie de 52 de ani și despre un bărbat de 26 ani. Cei doi au intrat în țară, ieri, pe la vama Nădlac, fiind aduși și carantinați, în Drobeta Turnu-Severin. Astăzi, victimele virusului ucigaș au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova.

Au fost confirmate două cazuri de coronavirus, în Mehedinți. Este vorba despre două persoane care au ajuns, ieri, din Italia.

Sunt două persoane confirmate pozitiv cu virusul Corona, una de sex feminin, în vârstă de 52 de ani și alta de sex masculin, în vârstă de 26 de ani. Aceștia au venit din Italia, pe la vama Nădlac. Sunt asimptomatici și au stat în carantină separați. Vor fi transportați, în cursul zilei de astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Craiova.“, ne informează Codruța Vochescu, purtător de cuvânt D.S.P. Mehedinți.

Persoanele diagnosticate, cu virusul Corona, au fost ținute în carantină la Gura Văii. Astăzi au fost transportați în Craiova cu un echipaj SMURD, cu izoleta.

La acesta oră, în Mehedinți, peste 200 de persoane se află izolate la domiciliu, iar alte 27 sunt în carantină.

Toate persoanele carantinate sunt testate, iar la această oră, dintre cele 13 buletine ajunse, 11 teste au ieșit negative, fiind așteptate rezultatele altor 14 teste.