NOI ORDINE DE PROTECȚIE, ÎN MEHEDINȚI

În acest weekend, Poliţia municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de două femei, cu privire la faptul că au fost agresate fizic de către concubinii acestora.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, iar din verificările efectuate s-a stabilit că cele două mehedințene au fost agresate de concubinii acestora în vârstă de 25 ani, respectiv 57 de ani,  în urma unor neînţelegeri familiale.

Victimele au solicitat măsurilor corespunzătoare ce se impun în astfel de situații, fapt pentru care polițiștii au emis câte un ordin de protecţie provizoriu.

Polițiștii mehedințeni au intervenit ,cu celeritate, la toate solicitările pe acest palier, fapt pentru care, în primele șase luni ale anului  2019, au fost emise 31 ordine de protecție provizorii, 18 în mediul urban, iar 13 în mediul rural.

Cele mai multe ordine de protecție provizorii au fost emise la nivelul Poliției municipiului Drobeta Turnu -Severin- 14, Poliției orașului Baia de Aramă -8, Strehaia-7,  respectiv Vânju Mare -2.