Moș Crăciun a sosit la Opera Comică pentru Copii

Povestea  de Crăciun imaginată de Opera Comică pentru Copii (OCC) îți aduce acasă cele mai frumoase activități, spectacole și surprize pentru întreaga familie: https://povestedecraciun.net/. Primul Târg de Crăciun pentru Copii, organizat în regim online se bucură de un adevărat succes, ceea ce demonstrează pentru încă odată că instituția dedicată copiilor are puterea magică de a se reinventa în orice moment și de a rămâne alături de copiii mari și mici.

Casa lui Moș Crăciun se află la OCC

De când Moș Crăciun a sosit la OCC, toți copiii își petrec timpul într-un mod inedit pe povestedecraciun.net. Casa lui Moș Crăciun se deschide GRATUIT, zilnic pentru toți copiii. Într-adevăr în acest an, întâlnirea se desfășoară pe Zoom, dar emoțiile sunt aceleași. Așadar, OCC oferă posibilitatea tuturor copiilor de a-l întâlni pe bătrânelul cel simpatic și de a-i transmite toate gândurile adunate în acest an. Important este să-ți aștepți rândul în ,,brațele” Moșului în intervalul orar al programului, pentru că acesta este destul de aglomerat, încercând să ajungă în caselele tuturor copiilor!

PROGRAMUL LUI MOȘ CRĂCIUN: 12, 13 decembrie, orele 11:00 – 14:00 / 17:00 – 20:00 ;14 – 18 decembrie, orele 17:00 – 20:00; 19, 20 decembrie, orele 11:00 – 14:00 / 17:00 – 20:00; 21, 22, 23 decembrie orele 17:00 – 20:00

Poșta lui Moș Crăciun

De asemenea, Moș Crăciun așteaptă și scrisoarea ta pentru el, care va ajunge tocmai în Laponia, acolo unde trăiește Moș Crăciun! Mai mult, mulțumită spiridușilor care gestionează cu grijă fiecare scrisoare vei vedea în exclusivitate drumul scrisorii prin lume, atât la dus  cât și la întors.

Fii cel mai generos Moș Crăciun!

Opera Comică pentru Copii vine în întâmpinarea ta cu o idee nemaipomenită de cadou pentru cei dragi  – rude sau prieteni – un dar care să aducă bucurie întregii familii – Cardul Cadou Opera Copiilor, cu valabilitate de un an. Cardul oferă acces nelimitat la spectacolele din stagiunea Operei Comice pentru Copii, indiferent unde s-ar afla. În plus, vor putea urmări emisiuni exclusive, pe placul tuturor membrilor familiei. Inspiră-i, oferă-le timp de calitate împreună și înfrumusețează-le zilele petrecute în casă cu Aplicația Opera Copiilor: https://app.operacomica.ro/

Cinema de Poveste în parteneriat cu Cineplexx România

Cu siguranță îți este  dor să mergi la Cinema, mai ales în această perioadă a anului când se difuzau superbele filme de Crăciun – acele filme care te fac să râzi cu lacrimi și te încarcă cu energie pozitivă! Opera Comică pentru Copii, în parteneriat cu Cineplexx România – unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est – îți aduce aceste filme chiar la tine acasă, cu doar 14.50 lei poți închiria un film pentru 24h, în cadrul Târgului Poveste de Crăciun Online – povestedecraciun.net

Opera Comică pentru Copii premiază cei mai frumoși brazi

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, OCC împreună cu Moș Crăciun organizează un #ConcursBrad pentru tine, în care să îți oferă ca premiu noile jocuri Memorace! Ți-ai împodobit bradul de Crăciun? Dacă da, împărtășește această amintire și lasă în comentariu la postarea de concursului:   

https://www.facebook.com/OperaComica/posts/3581007051967484  o poză cu bradul tău din acest an. Toate pozele vor ajunge la Moș Crăciun, mai exact pe site-ul Târgului Poveste de Crăciun, într-o galerie special destinată celor mai frumoși brazi.

Ieslea de Crăciun

Dacă petreci timpul cu familia ta și vrei să creezi o atmosferă magică, deschide „fereastra” către scena Nașterii lui Iisus Hristos, live din curtea Operei Comice pentru Copii! Ieslea Nașterii lui Iisus Hristos nu lipsește de la niciun Târg de Crăciun, iar acum OCC o aduce live la tine acasă pentru ca tu să te bucuri de activitățile în familie într-o ambianță minunată. Fie că stați la povești, pregătiți cina, decorați casa, vă jucați, sau pur și simplu petreceți timp împreună, puneți pe fundal acest simbol simplu care amintește ce reprezintă cu adevărat Crăciunul

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență din 9 martie 2020, prima instituție culturală cu aplicație mobilă proprie, cu spectacole și emisiuni originale, apoi prima care a dat startul spectacolelor din 1 iunie 2020, odată cu prima zi când acestea au fost permise, prezentând 100 de reprezentații până la finalul lunii octombrie, iar acum se adaptează din nou, realizând prima ediție a Târgului „Poveste de Crăciun Online” și găsind soluții pentru ca toți copiii, mici și mari, să simtă și anul acesta adevărata atmosferă a Sărbătorilor.

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0751.186.008.