MOMENTE FESTIVE LA FACULTATEA DE GEOGRAFIE

Și-au luat rămas bun de la anii studenției! Este vorba despre studenții Facultății de Geografie a Universității din București, Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin!

În cadrul festivității, emoțiile au fost la ele acasă. Vizibil emotionati, studentii anului III, alaturi de cadrele didactice îndrumatoare, dar și de familie, au depănat pentru ultima dată, amintiri din cei trei ani frumoși, care au trecut atât de repede, cu bune și rele.

Într-o zi atât de importantă, studenții au primit vizita unui reprezentant al Universității din București, care i-a felicitat pentru  munca depusă, dar și pentru rezultatele de excepție. Emoțiile, însă ,nu se vor încheia aici, întrucât, în luna iunie, pe studenți îi așteaptă cel mai important examen din viața de student, încununarea muncii a trei ani, examenul de licență.

De asemenea, cei, care își doresc să devină studenți ai Facultății de Geografie, sunt așteptați în luna iulie, la examenul de admitere. Studenții, care ,astăzi ,au îmbrăcat robele și, și-au pus toca pe creștet,  sunt cea de-a XIV-a generație, formată de Facultatea de Geografie.