BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, EFECTE POZITIVE

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată în luna aprilie, a oferit mehedințenilor posibilitatea să se încadreze în câmpul muncii! Așa se face că, în urma acesteia s-au angajat  116 şomeri mehedințeni.

Tot în sprijinul combaterii șomajului, în această perioadă, la nivelul județului, sunt vacante peste 150 de job-uri vacante. Bursa generală a locurilor de muncă a fost organizată în Drobeta Turnu Severin, la Palatul Culturii Teodor Costescu, în luna aprilie. În urma acestui eveniment, 116 șomeri, dintre cei 210 prezenți, și-au găsit un loc de muncă.

De asemenea, în această perioadă, sunt puse la dispoziția celor care nu muncesc, sau a celor care își doresc un alt job, peste 150 de locuri de muncă vacante, în diferite domenii și meserii.În vederea asigurării reconversiei profesionale, AJOFM Mehedinţi, organizează cursuri de calificare.

Informaţii suplimentare cu privire la oferta de locuri de muncă, dar și  despre cursuri, pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu- Severin, bulevardul  Carol I ,nr 3.