MĂSURI ÎMPOTRIVA COVID 19

Măsurile, luate împotriva răspândirii virusului Corona, au fost actualizate, în acest weekend, în cadrul unei ședințe. Întrunirea a reunit reprezentanții tuturor instituțiilor cu rol în gestionarea situațiilor de urgență. De altfel, începând de pe 29 februarie, a fost activat, parțial, Centrul Județean de Conducere și Intervenție al ISU Mehedinți.

Măsurile au fost actualizate având în vedere ultimele hotărâri și dispoziții ale Comitetului național pentru situații de urgență pentru gestionarea în deplină siguranță a evoluției virusului.

În Mehedinți, până la această oră nu există persoane carantinate, ci doar persoane autoizolate la domiciliu.

În urma investigațiilor a reieșit faptul că femeia a suferit un atac de panică, urmând să rămână sub supraveghere, la domiciliu. Astfel, reprezentanții autorităților fac un apel la calm către mehedințeni.

Astfel, în Mehedinți, instituțiile cu rol în gestionarea situațiilor de urgență implementează toate măsurile pentru a nu exista persoane infectate. În cazul apariției de cazuri de corona virus, în județul nostru, autoritățile au identificat câteva sute de locuri special amenajate pentru carantinarea acestora.

Astăzi, în Mehedinți, conform DSP Mehedinți, numărul persoanelor autoizolate la domiciliu a crescut la 215. Vestea bună este aceea că nu există persoane carantinate.