’’MĂRIE ȘI MĂRIOARĂ’’, JOC ȘI VOIE BUNĂ

Eveniment la superlativ, în acest weekend, la Isverna! Cu prilejul Nașterii Maicii Domnului, locuitorii din comuna Isverna, sat Seliștea, dar și mulți alții, au avut parte de un spectacol, care a durat până târziu în noapte, reunind artiști de seamă ai muzicii populare din Mehedinți.

Evenimentul, intitulat ’’Mărie și Mărioară’’ s-a desfășurat vis-a-vis de Pensiunea ’’STEAUA MUNȚILOR’’, fiind organizat de Marian Balaci. Spectacolul a avut loc vinerea aceasta, în zona de nord a județului, în comuna Isverna, sat Seliștea, o zona mirifică atât prin peisaj, cât și prin spiritul oamenilor locului.

Nume de marcă  ale muzicii populare mehedințene și nu numai i-au făcut pe cei prezenți, la eveniment, să se prindă în horă, așa cum doar românului îi stă bine. Petrecerea a durat până în zori . Și copiii au avut parte de distracție, de locuri de joacă special amenajate pentru ei.  

Efortul organizatorilor a fost unul destul de mare, iar pe lângă muzică, joc și voie bună, Pensiunea “Steaua Munților” le-a  oferit celor prezenți bucate alese și băuturi fine.

Organizatorii Festivalul „Mărie și Mărioara” își doresc ca evenimentul să devina o tradiție pentru  zona de nord a Mehedințiului. Iar pentru cei, care nu au reușit să fie prezenți, Tele2 Drobeta  le-a pregatit o  surpriză! În acest final de săptămână, puteti urmări integral spectacolul de muzică populară, în exclusivitate, pentru toți iubitorii de tradiții.