LOCALNICII DIN VÂNJU MARE, PĂTULELE, DAR ȘI CEI DIN CUJMIR SUNT ALĂTURI DE PRO ROMÂNIA

Problemele reale ale orașului Vânju Mare nu mai pot fi negate și ignorate. Astfel, membrii partidului Pro România Mehedinți au mers în târgul din oraș, pentru a asculta nemulțumirile oamenilor și pentru a identifica soluții. Mulți dintre vânjeni spun că vor merge pe mâna candidatului Pro România, Mioara Tudose Alecu, pentru funcția de primar.

De ani de zile, Mioara Tudose Alecu, candidatul Pro România pentru Primăria Vânju Mare, activează în mediul privat. Acum, este hotărâtă să schimbe cu totul fața Vânjului, dar și a satelor, ce îi aparțin, întrucât, așa cum se observă, Vânju Mare arată mai degrabă ca o comună, nicidecum ca un oraș.

Pentru candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Nicolae Drăghiea, Vânju Mare reprezintă o prioritate.
Pentru susținerea candidaților Pro România Mehedinți, au fost alături deputații mehedințeni, Alina Teiș și Alexandru Bălănescu.

Nici târgul săptămânal din Cujmir, nu a fost ocolit de echipa Pro România. Oamenii din Cujmir îl admiră pe Victor Ponta, motiv pentru care vor merge pe mâna partidului înființat de acesta.

Astfel se observă că oamenii din zona de sud a Mehedințiului vor o schimbare, nu doar pe hârtie, ci una reală. Vânjenii si localnicii din Cujmir vor alege pe data de 27 septembrie, pentru dezvoltarea orașului, pentru transparență, nu pentru politica partidelor sau promisiuni deșarte.

A doua zi de campanie electorală i-a prins pe membrii echipei Pro România în comuna Pătulele. Candidatul pentru funcția de primar al comunei, Claudiu Căpraru, alături de candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Nicolae Drăghiea, au mers în târg. Aici, au discutat cu oamenii, despre schimbarea pe care o pot face, ieșind la vot pe data de 27 septembrie.

Candidatul Pro Romania Mehedinți pentru primăria Pătulele, Claudiu Căpraru, economist de profesie, la vârsta de 39 de ani, s-a hotărât să își ajute comunitatea din care provine, candidând astfel pentru funcția de primar.

Alături de Claudiu Căpraru, a fost întreaga echipă a Pro România Mehedinți, care oferă sprijin necondiționat pentru întreaga comunitate.
Echipa Pro România Mehedinți a fost prezentă și în mijlocul comunității din satul Viașu, sat ce aparține comunei Pătulele, unde oamenii s-au bucurat să-i vadă.
Unii locuitori din Viașu, au ținut să-și spună nemulțumirile legate de actuala administrație.
Cu 99% muncă și doar 1% politică, echipa Pro România Mehedinți, dorește să construiască o administrație eficientă și performanță pentru viitor, atât la nivelul județului, cât și în comuna Pătulele.