Jandarmii mehedințeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele U Craiova 1948 S.A.- F.C. Rapid București

Jandarmii mehedințeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele U Craiova 1948 S.A. – F.C Rapid București, din cadrul Ligii a II-a, ce se va disputa pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin pe data de 10 octombrie a.c., de la orele 20.45.Chiar dacă acesta se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei cu COVID-19, jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.


Datorită faptului că vor fi impuse restricții rutiere și pietonale în zona imediată arenei sportive, se recomandă cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Totodată, adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare celor două echipe următoarele recomandări preventive:
• să aducă la cunoştinţă autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
• să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;
• să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
“, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Mehedinți.