ISU RECRUTEAZĂ ŞI FETE PENTRU ŞCOALA DE POMPIERI

Și fetele pot fi pompieri!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi,  recrutează şi selectează candidaţi  pentru cele 300 de locuri ale Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Aceste locuri sunt scoase la concurs pentru sesiunea ianuarie 2020. Noutatea este aceea că, din acest an, se pot înscrie și fete.

Admiterea se va desfăşura în două etape. Pentru a trece de prima etapă,  candidaţii trebuie să fiedeclaraţi apţi la examinarea medicală şi la evaluarea psihologică. Cea de-a doua etapă, concursul de admitere, se va desfasura la sediul şcolii, în perioada 10-23 ianuarie 2020, şi constă în susţinerea probelor eliminatorii,  precum şi a probei de verificare a cunoştinţelor, care constă într-un test grilă la matematică.Durata de şcolarizare este de doar un an.

Cursurile vor începe  în luna februarie și  se vor încheia în luna decembrie.Cei interesați pot să își depună cererile până la data de 15 noiembrie 2019.

Detalii suplimentare privind desfăşurarea admiterii, pot fi consultate accesând paginile web – www.isumehedinti.ro, www.igsu.ro, respectiv  www.scoaladepompieri.ro .