ÎNCĂ O PARCARE NOUĂ

Parcările de reședință, promise de primarul Marius Screciu sunt finalizate în ritm alert. Astăzi a fost rândul celor care locuiesc în zona limitată de străzile Brâncoveanu, Eminescu, Calomfirescu și Coșbuc să se bucure de amenajarea a 42 de locuri de parcare, într-un areal în care nu se mai intervenise niciodată pentru amenajare.

În numai o lună de zile, s-au amenajat 42 de locuri de parcare nou-nouțe, marcate și numerotate. Lucrările fac parte din grupul celor 12 parcări noi promise până la finele anului de către municipalitate. În afară de parcări, s-a realizat accesul la fiecare scară de bloc.

Construcția de parcări continuă în mai multe zone ale orașului, mai ales că în ultimii ani numărul de mașini a înregistrat o creștere accelerată.

Odată cu construcția de noi parcări în toate zonele municipiului, coroborată cu închirierea parcărilor de reședință și înființarea de parcări cu plată în zona centrală, problema delicată a lipsei acute a locurilor de parcare ar putea fi rezolvată definitiv în urbea noastră.