LUCEAFĂRUL DROBETA, O NOUĂ REUȘITĂ

Reușită pentru Luceafărul Drobeta! Reprezentanții clubului au semnat, în acest final de săptămână, un parteneriat strategic cu Academia Hagi. Astfel, fotbaliștii talentați ai Luceafărului vor avea oportunitatea de a ajunge la Viitorul, și astfel să avanseze în cariera sportivă.

Clubul Luceafărul Drobeta a marcat o nouă reușită. În acest final de săptămână, Gică Popescu a fost prezent la Drobeta Turnu-Severin. Aici a avut loc semnarea unui parteneriat strategic între Luceafărul Drobeta și Viitorul Constanța. Prin intermediul acestui parteneriat, fotbaliștii Luceafărului vor avea oportunitatea de a ajuta Viitorul Constanța, putând, în acest fel să avanseze și să se perfecționeze în cariera sportivă, pe care au îmbrățișat-o.

Așadar, încă o reușită bifată de Luceafărul Drobeta, ai cărui jucători vor avea ocazia de a merge la specializare la Constanța, dar și de a se afirma în sportul care le-a devenit mai mult decât o pasiune, un stil de viață.

Parteneriatul este unul benefic, fiind un plus pentru fotbalul mehedințean, întrucât copiii vor fi cât mai bine pregătiți.

De asemenea, din Drobeta Turnu-Severin au plecat deja 3 jucători la Academia Gheorghe HAGI, în urmă cu doi ani. Este vorba despre Radaslavescu Eduard, Martinovici Emanuel și Olaru David.
Partenerii , Luceafărul Drobeta și Viitorul Constanța au lucrat la acest parteneriat, atât de benefic pentru fotbaliștii mehedințeni, care vor putea acum să se afirme atât pe plan național, cât și internațional, preț de doi ani și jumătate.